Allinge-Sandvig Gymnastikforening

Stadionvej 2, 3770 Allinge

cvr.nr. 14047816

Stig Rossens Julekoncert 2018

Der er med glæde vi kan fortælle Stig Rossens Julekoncert kommer til ASG igen i år. Den finder sted lørdag den 24.november kl. 15 i Bornholms idræts- og kulturcenter.

For anden gang kommer Stig Rossen med hele sit show til Bornholm for at starte årets julekoncerter op. ASG er stolte af at åbne ballet på Danmarks-turneen. Det er fireogtyvende år i træk at Stig Rossen tager ud på sin meget populære juleturné i november og december måned. Som altid byder Stig Rossen på et bredt repertoire fra ind- og udland.
Kom i den rigtige julestemning - inviter til lidt spisning lørdag, enten før eller efter koncerten - så er julen og weekenden skudt godt i gang.

Stig Rossen kan med glæde præsentere Andrea Oehlenschlæger, som dette års gæstesolist. Andrea er en ung pige på 20 år fra Ringkøbing. Hun har sunget siden hun var barn og har spillet til mange arrangementer og mindre koncerter igennem årene. Da hun startede i Ringkøbings Big Band, voksede drømmen om at få en sangkarriere og efter gymnasiet valgte hun at flytte til København for at udleve hendes drøm Andrea har bla. sunget sammen med bla. The Antonelli Orchestra, Mads Langer, Simon Kvamm fra bandet Nephew & ikke mindst har hun optrådt for Dronning Margrethe.
Vi er meget glade for at have hende med på Stig Rossens Juletur. De to har sunget sammen tidligere, så glæd jer - det bliver en stor jule oplevelse.

Dørene åbner kl. 14.00

Billetter købes på: http://www.bornholmbilletten.dk/event/75697

Og hos Butik Playmaker i Allinge.

 

Stig Rossens Julekoncert 2017 i Bornholms idræt- og kulturcenter

Tak til vores sponsorer:

Hos Casper: http://www.hoscasper.dk/

Svaneke Bryghus: http://www.svanekebryghus.dk/

 

Der blev sunget elskede danske julesange som Glade jul, En stjerne skinner i nat og Dejlig er jorden, der traditionen tro blev sunget stående af alle publikummer.

Stig Rossen leverede et brag af en start på sin juleturné, og ikke en stol var ledig. Stor var begejstringen, da han annoncerede han kommer igen til næste år: 24.november 2018.

Selv en hyggelig julefortælling blev der plads til, som Stig Rossen med en fantastisk indlevelse læste op.

Den smukke julescene dannede rammerne for en perfekt kickstart på julestemningen

Besøgende i dag: 29044 (33)

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Stig Rossens julekoncert 2018
24. Nov 2018 kl. 15:00 -
ASG venners generalforsamling
07. Dec 2018 kl. 18:00 -
Nytårskoncert
19. Jan 2019 kl. 16:00 -
Nytårskoncert
20. Jan 2019 kl. 14:00 -